FAQ

Antwoorden op veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de productie van een maatwerk mascotte?

Gemiddeld duurt de productie van een mascotte 6 tot 8 weken. Vraag onze medewerkers naar de actuele productietijd van uw mascotte.

Maken jullie de kostuums helemaal op maat?

Ja, wanneer u een vaste acteur in het kostuum heeft, kunnen we het kostuum helemaal op maat produceren. Wanneer er meerdere acteurs in het kostuum plaats gaan nemen, maken we het kostuum standaard voor een acteur tussen de 1.70 tot 1.80 meter. Uiteraard kunt u deze maat naar wens laten aanpassen.

Wat kost een professionele mascotte?

De prijs van een mascotte is sterk afhankelijk van het ontwerp. Zodra u ons een ontwerp aanlevert of wij een ontwerp voor u hebben gemaakt, kunnen we direct een offerte opstellen.

Kunt u een unieke mascotte voor ons ontwerpen?

Ja, onze tekenaars ontwerpen ook voor u, met veel plezier, een unieke mascotte die helemaal past bij uw onderneming/instelling.

Wat onderscheid jullie van andere aanbieders?

Onze kostuums zijn zeer duurzaam door onze speciale productietechnieken en de premium materialen die we gebruiken. Daarnaast besteden we veel tijd en moeite aan het aanbrengen van de kleinste details waardoor uw mascotte een echt WOUW-effect krijgt. Tenslotte voegen we een tweetal gepatenteerde onderdelen toe aan uw mascotte, welke het draagcomfort enorm vergroten. Een happy acteur in uw kostuum zorgt voor een levendige mascotte!

Leveren jullie ook mascotte pakken in andere landen?

Ja, binnen Fun Experts hebben we voor een aantal Europese landen aparte websites en medewerkers die de desbetreffende taal spreken. In Nederland kunt u voor mascottepakken op maat terecht bij Topmascottes. In Duitsland en Zwitserland is dat Maskottchen.de. In Oostenrijk gaat u voor maatwerk mascottes naar de website van Euromascots Austria. In de overige landen kunt u voor maatwerk mascotte pakken terecht bij Euromascots Internationaal.