Mascotte Ontwerp

Wij ontwerpen gratis uw nieuwe mascotte!

U wilt met een mascotte gaan werken, maar er is nog geen ontwerp? Geen probleem onze ervaren tekenaars gaan graag voor u aan de slag. Hoe dat in zijn werk gaat, leggen we hieronder uit.

Wanneer u nog geen mascotte ontwerp heeft, heeft u vast en zeker wel al een idee voor een ontwerp. We vragen u dan om ons een zo ruim mogelijke omschrijving te sturen. Heeft u zelf nog geen idee, dan zullen we samen met u gaan kijken wat voor een soort mascotte bij u past. Vervolgens maken we een paar concept schetsen en maakt u de keuze met welk concept we verder gaan.

Pas wanneer u helemaal tevreden bent met het uitgewerkte concept, werken we de schets verder uit. We werken de lijnen strak uit en geven de gewenste kleuren aan het ontwerp. We ontwerpen door tot u helemaal tevreden bent over het resultaat.

Nadat het mascotte ontwerp klaar is, sturen we deze toe in alle gewenste bestandsindelingen. In de meeste gevallen dragen we ook direct de eigendomsrechten van het character aan u over. Op dat moment is het character uw eigendom. Prijstechnisch is het verstandig om dan direct meer artwork van uw character te laten tekenen, zoals bijvoorbeeld verschillende poses van de mascotte zoals u hieronder kunt zien.