Onze mascotte productie werkwijze

In 6 stappen naar uw nieuwe mascotte!

Om tot de, voor u, meest perfecte mascotte te komen, doorlopen we 6 stappen. Hieronder staat dit proces in het kort weergegeven. Na de bestelling, wijzen we een ervaren projectmanager toe die het hele traject samen met u doorloopt.

Advies Mascottes Vooraf

VRIJBLIJVEND ADVIES VOORAF

Bij Euro Mascots produceren we iedere mascotte met passie! Vooraf informeren we u welke opties er zijn bij de productie van uw mascotte. Zo vertellen we u welke opties er zijn bij de maatvoering, het optimaliseren van het zichtveld, welke materialen goed aansluiten bij het ontwerp en op welke wijze we het draagcomfort verder kunnen vergroten.
Mascotte ontwerp

HET MASCOTTE ONTWERP

Heeft u zelf al een mascotte ontwerp? Dan produceren we het mascotte pak op basis van dat ontwerp. Heeft u zelf nog geen ontwerp voor het mascotte pak? Geen probleem, onze tekenaars gaan dan direct voor u aan de slag. Op basis van een door u toegezonden mascotte omschrijving, tekenen we eerst een schets waarna we samen met u deze schets verder uitwerken naar een definitief mascotte ontwerp.
Mal van het hoofd van de Mascotte Pakken

MATERIAALSELECTIE EN BEOORDELING VAN DE MAL VAN HET HOOFD

Zodra het ontwerp helemaal naar wens is, selecteert u samen met ons de gewenste materialen voor het mascottepak. Er is voldoende keuze, want we hebben meer dan 5000 meter stof op voorraad. Heeft u speciale wensen, dan kopen we de gewenste materialen in voor uw mascotte. Terwijl u de materialen selecteert, starten we met het maken van het hoofdgedeelte van de mascotte. We snijden de vorm van het hoofd uit een speciaal voor ons geproduceerd foam. Het resultaat leggen we ter goedkeuring aan u voor en voeren de eventueel gewenste aanpassingen door.
Kwaliteit mascottes

PRODUCTIE VAN EEN KWALITEIT MASCOTTE

Na uw goedkeuring van de mal en het selecteren van de overige materialen, werken onze medewerkers verder aan uw mascottepak. Iedere medewerker heeft zijn of haar specialisme waardoor de kwaliteit van ieder onderdeel gewaarborgd wordt. Details brengen we zorgvuldig aan en we zorgen ervoor dat het kostuum in het door u opgegeven formaat wordt gemaakt. Het resultaat is een bijzonder comfortabel en duurzaam mascottekostuum welke helemaal naar uw wens is geproduceerd.
Mascotte Presentatie

FOTO- / VIDEOPRESENTATIE

Zodra het mascottekostuum klaar is, presenteert onze eigen mascotte acteur het kostuum door middel van foto's en een korte introductiefilm. Op deze wijze ziet u het resultaat en kunt u zelf uw nieuwe mascotte bewonderen. Mochten er naar aanleiding van deze presentatie toch nog aanpassingswensen zijn, dan kunt u dat op dat moment nog aangeven. Pas wanneer het kostuum helemaal naar uw wens is, zijn ook wij tevreden en kunnen we het transport gaan regelen.
Levering Mascottepak

LEVERING

Nadat het mascottepak door u is goedgekeurd, verpakken we de mascotte zorgvuldig en zorgen we voor het transport. De mascotte wordt geleverd met uitgebreide instructies voor gebruik en onderhoud en een draagtas. Wanneer u een koelvest heeft bijbesteld, voegen we die ook direct aan de zending toe. Na het eerste gebruik van de mascotte horen we graag even wat de ervaringen zijn en beantwoorden dan eventuele vragen die er nog zijn.